SEO trainingen, leer meer over SEO tijdens één van de SEO cursussen van SchoutenSEO!

Leestijd: 2 minuten

Je kunt nergens in Nederland een opleiding volgen waarbij ze je alle ins en outs van SEO leren. SchoutenSEO is in het bezit van deze kennis en wil deze graag met je delen in de vorm van SEO trainingen. Dus wil jij je kennis op gebied van SEO verbreden? Volg dan één van de SEO cursussen van SchoutenSEO. Check op deze pagina welke SEO trainingen ze aanbieden.

SEO training voor tekstschrijvers

Voor zelfstandig ondernemers en tekstschrijvers hebben we verschillende SEO trainingen ontwikkeld. Van basis trainingen tot trainingen voor gevorderde tekstschrijvers.

Lees hier meer over het aanbod SEO cursussen voor tekstschrijvers.

NIEUW: Local SEO zonder website

Deze training is ontwikkeld om bedrijven zonder website te helpen. Het is een cursus waarbij je je locale SEO positie kunt vastleggen en verbeteren. Je krijgt te horen hoe je bepaalde kanalen moet inrichten, waarmee je rekening moet houden en nog veel meer.

Klik hier voor meer informatie over deze SEO training

NIEUW: Local SEO met website

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die een website hebben en hun lokale SEO positie willen verbeteren of creëren. In deze training gaan we naar verschillende kanalen en je website kijken. We gaan de website zo inrichten dat hij beter aansluit op de wensen van het lokale publiek. Daarnaast krijg je tips & tricks voor andere kanalen en nog veel meer.

Klik hier voor meer informatie over deze training

SEO training: “Binnen 3 weken je content optimaliseren en meer omzet genereren!”

Het is mogelijk om binnen drie weken je content te optimaliseren en meer omzet te genereren, maar het is hard werken. Content schrijven en optimaliseren kost veel tijd, creativiteit en doorzettingsvermogen. Maar als je het goed doet is het een investering die je dubbel en dwars terugverdient!

Klik hier voor meer informatie over deze SEO cursus

SEO trainingen op maat!

Naast de bovenstaande SEO cursussen, biedt SchoutenSEO ook SEO trainingen op maat aan.

Loop jij tegen een SEO probleem aan en wil je graag leren hoe dat komt? Of willen jij en misschien je collega’s meer weten van een specifiek SEO onderwerp? Dan kunnen wij bij SchoutenSEO altijd kijken of er een mogelijkheid is om een op maat gemaakte SEO training te ontwikkelen.

Wanneer je hier interesse in hebt, stuur dan een e-mail naar  jenny@schoutenseo.com met de volgende gegevens:
✅ naam van het bedrijf
✅ aantal deelnemers
✅ locatie van de training of dat hij digitaal moet plaatsvinden
✅ het SEO onderwerp

Geen interesse in de SEO trainingen?

Maar wil je wel meer weten over de SEO services van SchoutenSEO, klik dan hier! Of wil je zien met wie we al samengewerkt hebben? Bekijk dan onze portfolio met een aantal voorbeeld cases!