Dutch Rana

Leestijd: 2 minuten
Ranitomeya amzonica arena blanca - Dutch Rana
Ranitomeya amzonica arena blanca – Dutch Rana

Dutch Rana te Heerlen is een internationaal bedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van pijlgifkikkers, terraria en tropische planten.

Vroeger heette het bedrijf Kwekerij Rana, maar dit was voor buitenlandse klanten en leveranciers te lastig om uit te spreken. Daarom hebben ze het in 2003 veranderd naar Dutch Rana. Voor de mensen die niet bekend zijn binnen de branche, Rana staat voor kikker in het Latijns, Spaans et cetera.

Wat doet SchoutenSEO voor Dutch Rana?

SchoutenSEO beheert het social media kanaal: Facebook.
Klik hier en bekijk de Facebook Fanpage van Dutch Rana.

Betaald verkeer vs. organisch verkeer

Dutch Rana heeft haar Facebook door verschillende online marketing bureau’s laten beheren. Maar na verloop van tijd gaven ze allemaal aan dat de Facebook alleen maar kon groeien door berichten te adverteren.

Op advies van deze online marketing bureau’s heeft Dutch Rana ook verschillende betaalde campagnes gedaan. Al snel merkte de eigenaar van Dutch Rana dat als hij ging adverteren, hij inderdaad meer verkeer kreeg. Je zou denken top, de online marketing bedrijven hebben hun werk goed gedaan. Helaas, niets was minder waar. Ze kregen inderdaad meer verkeer, maar niet het gewenste verkeer.

Meer mensen kregen de berichten van Dutch Rana te zien. Maar het aantal likes van de pagina en aantal likes van berichten bleef gelijk en nam in verhouding af. In sommige gevallen kreeg hij meerdere boze emoticons van ‘dierenactivisten’. Kortom de interactie met mensen die hij niet wilde verhoogde, maar niet met zijn potentiële klanten.

Alleen organisch verkeer voor de Facebook van Dutch Rana!

SchoutenSEO weet dat veel online marketing bedrijven na verloop altijd over willen gaan op adverteren. Ondanks het feit dat er nog genoeg kansen liggen om organisch het verkeer te verhogen.

SchoutenSEO is begonnen met het maken van een analyse. Een analyse om ervoor te zorgen dat de basis van de Facebook Fanpage goed is. Daarna is er in samenwerking met de eigenaar een organische marketing strategie ontwikkeld. Een organische marketing strategie waarvan je van te voren weet hoeveel het je gaat kosten. Bovendien ook een strategie die tussendoor geëvalueerd wordt, om het beste resultaat te behalen.

SchoutenSEO wil zoveel mogelijk likes, interactiemomenten met (potentiële) klanten, maar wil dit alles alleen maar bereiken met kwalitatieve content en organisch verkeer.

Wil jij ook je Facebook Fanpage laten beheren door SchoutenSEO?

SchoutenSEO beheert graag Facebook Fanpage voor haar klanten.
Wil jij ook je Facebook Fanpage laten beheren?
Stuur dan een e-mail naar jenny@schoutenseo.com met je gegevens inclusief de naam van je Facebook Fanpage. Jenny zal dan vrijblijvend een kijkje nemen en binnen 2 dagen met je contact opnemen.

Bel je liever? Ook geen probleem! Dan kan je bellen naar 06 – 20 34 63 07 en kom je direct in contact met Jenny Schouten.

Wil je meer weten over de SEO service – Sociale media beheren? Klik dan hier! Of wil je weten: ‘Waar helpt social media bij aan SEO?’, lees dan dit artikel.

Wil je andere cases van SchoutenSEO bekijken? Klik dan hier!