Actueel

In de categorie actueel vindt je allemaal blogs die over actuele onderwerpen gaan.

Wat verstaan we onder actueel?

Onder actueel verstaan wij bij SchoutenSEO zaken die op dat moment van kracht zijn. Ofwel zaken die op dat moment aan de orde zijn. Dit zijn onderwerpen die zich in het dagelijks leven afspelen. Denk aan zaken die je in de lokale of nationale krant leest of op het nieuws hoort.

Voorbeelden van actuele zaken en/of nieuws?

Anno 2020 zijn zaken zoals het corona virus, de wereld economie, online privacy niet weg te denken. Daarnaast kunnen we nog genoeg andere actuele zaken benoemen waarover we blogs kunnen schrijven en jou over kunnen informeren.

Actuele SEO vraagstukken

Daarnaast kunnen deze blogs ook gaan over actuele vraagstukken. SEO vraagstukken die besproken worden binnen de SEO en/of SEM branche op LinkedIn of Twitter.

Actuele zaken die wij belangrijk vinden om met jou, klanten en potentiële klanten te delen. Het delen van deze vraagstukken vinden wij belangrijk. Maar daarnaast zullen we ook regelmatig onze visie of opvatting over een onderwerp met je delen. Waarom?  Zodat je weet wat wij, SchoutenSEO in zo’n situatie zouden doen. Of hoe wij je op dat moment kunnen helpen.

Denk aan voorbeelden zoals The Sting case. Via deze blog laten we je weten hoe je tijdelijk je webwinkel kan sluiten zonder je SEO rankings aan je concurrenten te geven. Hoe? Door contact op te nemen met ons.

Kortom iets dat zich op dit moment afspeelt binnen de SEO branche, Nederland of misschien wel de hele wereld.