SchoutenSEO het SEO bureau van Nederland

Leestijd: 3 minuten

Welkom bij SchoutenSEO, wij zijn het SEO bureau van Nederland.
Hoe kom je bovenaan in Google? Wat is SEO? Waarom is het belangrijk om aan SEO te doen? Wat doet een SEO bureau zoals SchoutenSEO en wat voor services bieden ze aan. Dat allemaal lees je in de onderstaande tekst!

Hoe kom je bovenaan in Google?

Iedereen wil bovenaan in Google komen, maar hoe kom je bovenaan in Google? Wat moet je als bedrijf doen om bovenaan in Google te komen? Om bovenaan in Google te komen moet je aan SEO doen, maar wat betekent SEO? Of liever gezegd wat is SEO?

Wil je meer weten over: Hoe kom ik bovenaan in Google? Klik hier!

Wat is SEO?

SEO betekent Search Engine Optimization. In het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Met zoekmachine optimalisatie worden alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat jij, je bedrijf of je merk beter gevonden wordt in Google of in andere zoekmachines bedoeld. Maar waarom zou je aan SEO moeten doen?

Waarom SEO?

SEO is belangrijk, omdat steeds meer mensen op het internet zitten. Wanneer er steeds meer mensen op het internet zitten, betekent dat ze meer informatie, producten en services zoeken. Aangezien er steeds meer mensen op het internet zitten, gaan er vanzelfsprekend ook meer bedrijven op het internet zitten. Maar waarom zou ik SEO moeten inzetten voor mijn bedrijf?

Waarom SEO gebruiken voor je bedrijf?

Als je een eigen bedrijf hebt is SEO om verschillende redenen belangrijk. We hebben de drie belangrijkste redenen benoemd:
1. naamsbekendheid
2. meer traffic genereren naar je website, webwinkel of fysieke locatie
3. SEO inzetten om je concurrenten te overstijgen

Hieronder zullen we de drie redenen nog verder toelichten.

Naamsbekendheid

Iedereen wil een goede naamsbekendheid hebben, daar is geen twijfel over mogelijk. Naast het hebben van een goede naamsbekendheid in de buurt of in een specifieke branche wil je het liefst dat iedereen je bedrijf kent. Want wanneer meer mensen je product of services kennen des te meer mensen met je bedrijf in zee willen gaan. Door SEO in te zetten kan je je naamsbekendheid vergroten van lokaal naar regionaal tot zelfs internationaal!

Meer traffic genereren naar je website, webwinkel of fysieke locatie

Door SEO in te zetten, genereer je meer gratis traffic naar je website, webwinkel of fysieke locatie. Wanneer je je SEO goed op orde hebt, genereer je dus meer traffic naar je website of webwinkel. Wanneer meer mensen op je website zitten is de kans groter dat ze een product of services bij jou aanschaffen in plaats bij je concurrent.

Kortom door SEO in te zetten, trek je meer bezoekers naar je website en kan je meer omzet genereren dan wanneer je niet aan SEO doet!

SEO inzetten om je concurrenten te overstijgen

Door SEO in te zetten kan je ervoor zorgen dat jij klanten van je concurrent krijgt. Tegenwoordig als mensen iets nodig hebben, gaan ze naar Google en dan gaan ze zoeken. Wanneer jij iedere keer hoger staat dan je concurrent is de kans groter dat ze een product of service bij jou aanschaffen in plaats bij de concurrent.

Waarom SEO belangrijk is?

Mensen bekijken tegenwoordig alleen maar de eerste resultaten van pagina één en kijken niet verder. Daarom is het belangrijk om SEO in te zetten. Als jij altijd bovenaan in de resultaten staat is de kans namelijk veel groter dat ze producten en services van jou gaan afnemen in plaats van je concurrent!

Wat doet een SEO bureau?

Een SEO bureau weet alle ins en outs van SEO, ze zijn hier namelijk gespecialiseerd in. Als je een SEO bureau zoals SchoutenSEO inhuurt, zorgen ze ervoor dat alles op het gebied van SEO goed voor jouw bedrijf ingericht wordt. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken met betrekking tot SEO.

Bekijk hier wat SchoutenSEO te bieden heeft!

Je bevindt je nu op de website van SchoutenSEO. Op onze website vind je onze diverse SEO services, SEO trainingen, Social media beheren en SEO portfolio.

Ben je op zoek naar een heel specifieke SEO service?

Neem dan persoonlijk contact met ons op, via 06 – 20 34 63 07 of jenny@schoutenseo.com.

We bieden namelijk ook SEO services op maat aan. Aangezien iedere website en/of webwinkel anders is, kan iedereen dus andere verzoeken hebben en wij staan daar meer dan open voor.